Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

A DK-s városvezetés szerint nem felelős az újbudai pedofilbotrányban az óvodavezető + videó 

A újbudai baloldali vezetésű önkormányzat fegyelmi tanácsa szerint nincs felelőssége, és nem is vétkes a pedofil ügyben a Gazdagréti Szivárvány óvoda vezetője, a szülők ezzel szemben azt állítják az intézményvezető mindvégig tudott róla, hogy mi történik az óvodában. Mint emlékezetes a kegyelmi ügyben a DK volt a leghangosabb a felelősök keresésében, most azonban úgy néz ki, hogy a DK-s vezetésű önkormányzatnál szemet hunynak egy ilyen ügy felett.

2024. 06. 21. 14:08
A gazdagréti Szivárvány óvoda Forrás: Újbuda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem jelent meg ma a munkahelyén és nem is számítanak rá kollégái, hogy bemegy ma dolgozni a Gazdagréti Szivárvány óvoda vezetője, miután a fegyelmi tanács úgy döntött, nincs felelőssége a hónapok óta húzódó pedofilbotrányban. 

A gazdagréti óvodában hat éven át dolgozott egy férfi, akit idén márciusban szexuális kényszerítés gyanúja miatt vettek őrizetbe. A gyanú szerint a férfi rendszeresen molesztálhatta a rábízott gyermekeket. Az óvoda vezetőjét egy önkormányzati belső vizsgálat időtartamára felfüggesztették. 

Ez a vizsgálat azonban most lezárult, és a baloldali önkormányzat fegyelmi tanácsa szerint az intézményvezetőnek nincs felelőssége az ügyben. 

Az esettel összefüggésben a Magyar Nemzetnek megszólalt egy édesanya, akinek gyermeke szintén a Szivárvány óvodába jár, ő lapunknak úgy fogalmazott: egyértelmű az óvodavezető Szedlacsek Éva felelőssége. 

Az óvodában péntek reggel a nyári szünet előtti utolsó napon kerestük Szedlacsek Évát is, ő azonban nem ment be munkahelyére. 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.