Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

A nemzeti összetartozást cselekvésre kell váltsuk, hogy megakadályozzuk a háborúba való menetelést

Varga Mihály szerint egész Európa veszélybe kerülhet, ha nem cselekszünk.

2024. 06. 05. 10:14
Fotó: KAK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A történelmi tapasztalat nemcsak a veszélyek súlyának megértéséhez, hanem a lehetséges kiút megtalálásához is segítséget nyújthat számunkra – hangzik el Varga Mihály legújabb videójában, amelyet a közösségi oldalán osztott meg. A nemzeti összetartozás napján tartott beszédében a pénzügyminiszter emlékeztet, az adhat ma nekünk erőt, hogy Magyarország ma is létezik, a magyarság pedig erősebb, mint ez elmúlt száz évben valaha. 

– Nincs a világon még egy nemzet, amely ekkora tragédiát ennyi idő távlatában is túlélt volna. Mi túléltük, mert a magyarokban megvan az összetartozás érzése, és mert egy évszázad után képesek voltunk ismét összekapaszkodni a határokon kívül rekedt magyarsággal – jelentette ki.

Varga Mihály szerint megvan bennünk a cselekvőképesség, amely a nemzeti összetartozáshoz szükséges itt, a Kárpát-medencében, és amelyet a megfelelő pillanatban tettre kell váltsunk, hogy megakadályozzuk azt a háborús menetelést, amely nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát is könnyen a pusztulásba viheti.

 

Borítókép: Varga Mihály (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.