Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

A nyár veszélyeire is felhívja a figyelmet a legújabb teszt

Gyerekek és felnőttek egyaránt találhatnak testreszabott kérdéseket a katasztrófavédelem legfrissebb tesztjében.

2024. 06. 16. 11:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még pár nap és berobban a nyári szünidő, az aratás is időszerű kérdés, így tehát gyerekek és felnőttek egyaránt találhatnak testreszabott kérdéseket a katasztrófavédelem legfrissebb tesztjében. 

A kérdéssor ezúttal is a megelőzést helyezi a fókuszba, illetve olyan szabályzókra hívja fel a figyelmet, amelyekben foglaltak betartásával elkerülhetők a mezőgazdasági tűzesetek vagy a személyi sérülések. 

Egyértelművé teszi, hogy milyen előírások vonatkoznak a gazdasági területeken dolgozókra, hol és hogyan lehet dohányozni, amelyek azok a körülmények, amelyek miatt tilos rágyújtani bizonyos helyeken vagy időszakokban. 

A teszt foglalkozik azzal is, hogy a közelgő nyári melegben hogyan, milyen körülmények között lehet megmártózni a szabad vizekben, mi tilos és mi megengedett.

A szabályok minden esetben arra szolgálnak, hogy védelmet, biztonságot teremtsenek, egyértelműen meghatározzák, milyen feltételek mellett végezhető az adott tevékenység. 

A teszt ITT elérhető. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.