Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Brutális gyilkosság történt egy miskolci áruház parkolójában + fotók

Eljárás indult a feltételezett elkövető ellen.

2024. 06. 11. 16:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés miatt eljárást indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy harminchat éves miskolci férfi ellen – közölte a rendőrség.

Az elsődleges adatok szerint kedden negyed tíz körül Miskolcon, a Kiss Ernő utcán az egyik áruház parkolójában előzetes szóváltást követően egy

férfi kalapáccsal bántalmazta idősebb ismerősét, majd autójával elütötte, elsodorta áldozatát, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Forrás: Rendőrség

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt. A rendőrség a gyanúsítotti kihallgatást követően a férfi őrizetbe vételét, majd letartóztatásának indítványozását tervezi.

 

Tartozás vezetett a tragédiához?

A rendőrségtől annyit tudott meg a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál, hogy „elhúzódó vitás helyzet vezetett a halálos tragédiához, amelynek következtében a harminchat éves férfi megölte a hetvenhat éves férfit”.

A helyszínen sem jutott új információkhoz a lap, ugyanis az áruház környékét teljesen lezárták. A megdöbbent vásárlók kénytelenek voltak tudomásul venni, hogy az áruházat bezárták.

miskolci gyilkosság helyszíne
Fotó: Boon

Más forrásból azt tudta meg a vármegyei hírportál, hogy

autójavításban érdekelt vállalkozó fia volt az elkövető, az áldozat pedig pénzzel tartozott az apának.

A fiú meglátta az áruház parkolójában az idős férfit, kalapáccsal nekiesett, majd autójával el is ütötte. Az áldozat életét már nem lehetett megmenteni.

Borítókép: A bűntény helyszíne (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.