Elesett az M1-es, tíz kilométeres a torlódás

Forgalmi és közlekedési információk hétfőn délután.

2024. 06. 24. 17:04
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé a Nagyszentjános/Bőny csomópont közelében egy kamion szalagkorlátnak hajtott, majd a Budapest felé vezető oldalon állt meg – közölte az Útinform.

A 96-os kilométernél mindkét oldalon egy-egy sávon halad a forgalom.

Hegyeshalom felé a torlódás tíz kilométeres,

aki teheti, a Komárom/Kisbér és a Nagyszentjános/Bőny csomópontok között tud az 1-es főúton kerülni.

A 81-es főúton, Pér térségében egy busz kigyulladt. A 68-as kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, aki teheti, Töltéstava felé tud kerülni.

Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as kilométernél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom.

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt lezárták a Drégelypalánkot az országhatárral összekötő utat (2208-as jelű út) az 1-es és a 2-es kilométer között.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.