Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Elhagyott hátizsákban talált bankkártyával kezdett vásárolgatni egy győri férfi

Az egyik esetnél a biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről. Őt keresik!

2024. 06. 28. 9:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el jogosulatlanul megszerzett bankkártya felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben.

Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai alapján, a képen látható férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 10-én 7.40 és 8 óra közötti időben Győrben, egy kerékpár csomagtartójából elvesztett  hátizsákot – a benne lévő személyes iratokkal együtt – megtalált és eltulajdonított, majd a tárcában lévő bankkártya felhasználásával több alkalommal pénzügyi tranzakciót valósított meg.

Az egyik esetnél a biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.