Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Fidesz: Hiába szenvedett az ország a háborús infláció miatt, a dollárbaloldal mégis minden háborús javaslatot támogat

Menczer Tamás szerint el akarják némítani a békepárti hangokat.

2024. 06. 05. 11:20
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc
Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mi, magyarok már eleget szenvedtünk a háborús infláció miatt. A dollárbaloldal mégis minden háborús javaslatot támogat. Háború vagy béke? Ez a választás tétje – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a kormánypártok kommunikációs igazgatója Pátyon rámutatott: a Fidesz–KDNP Magyarországon az egyedüli politikai közösség, amely békepárti, meg tudja és meg is akarja védeni az ország békéjét. 

Ha nem tudjuk a békét megőrizni, ha a háború kiterjed, és Európa háborúba megy, és Magyarországot is belekényszerítik, akkor nem fejlesztésekről, nem autópálya-lehajtóról és elkerülő útról fogunk beszélgetni, hanem arról, hogy mit veszítettünk el

– tette hozzá.

Szerinte a háborúpártiak el akarják érni, hogy ne beszéljenek a háború veszélyeiről. – El akarják hallgattatni a békepárti hangokat, élen a feketeöves háborúpártival, Magyar Péterrel, aki azt mondta, hogy ne beszéljünk a háború veszélyeiről, ne tegyünk ki Stop Háború plakátokat, mert ezek veszélyesek a gyerekekre – fogalmazott. Leszögezte, a gyerekekre nem a plakát a veszélyes, hanem a háború a veszélyes.

Borítókép: Varju László alelnök, Gyurcsány Ferenc pártelnök és felesége, Dobrev Klára (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.