„Hétfőn, kedden már késő lesz reklamálni”

Személyesen kéri az országgyűlési képviselő a választókat a részvételre.

Forrás: Haon2024. 06. 08. 14:40
személyesen kérik a választópolgárokat a képviselők a szavazásra Fotó: HAON/Tóth Imre
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most kivételen egyszerre kell dönteni polgármesterekről, a helyi önkormányzati képviselőkről, a vármegyei és az európai parlamenti listáról is – fogalmazott a Haonnak szombat délelőtt Bodó Sándor, a vármegye 5-ös választókerületének országgyűlési képviselője, aki elsőként Hajdúszoboszlón találkozott a választópolgárokkal.

A politikus úgy véli, összetett feladat előtt állnak. 

Ha a helyi ügyeket jól kezeljük – és hiszem, hogy jó jelölteket tudunk a választók figyelmébe ajánlani, akik mindenképp megérdemlik a bizalmat –, és az EP-listán is jól szereplünk, akkor nyugodt politikai környezetet tudunk teremteni, s jó értékeket megfogalmazni Brüsszel felé is

– részletezte a portálnak, majd a Hősök tere egyik lakásába csengettek be Kocsis Róbert, Hajdúszoboszló egyik önkormányzati képviselőjelöltjével.

A politikusokat örömmel fogadták, és egy kávé mellett beszélték meg, mi a vasárnapi választások tétje és megegyeztek abban, hogy nem szabad távol maradni a választástól. A képviselők azután folytatják útjukat, hiszen az Egymillió találkozás napjának az a célja, hogy minél több településen, minél több választópolgárral vegyék fel a kapcsolatot.

Hétfőn, kedden már késő lesz reklamálni, évekig a választások következményeit kell megélnünk

– fűzte hozzá Bodó Sándor.  

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.