Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Ne bolondozzon már! – telefonon hordta le Lázár Jánost egy szavazó + videó

Nem akármiben sántikál a tárcavezető.

2024. 06. 08. 14:10
LÁZÁR János
Lázár János Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden követ megmozgatnak a Fidesz–KDNP politikusai a kampányhajrában, ugyanez igaz az építési és közlekedési miniszterre, Lázár Jánosra is, aki a valaha volt legnagyobb mozgósításban, az egymillió találkozás napján Komlón járt, ahol telefonon kereste meg Polics József polgármesterjelölt támogatóit.

A miniszter arra kérte a hívott felet, hogy június 9-én menjen el szavazni, és támogassa a Fidesz jelöltjeit és listáját, amire a nő azt mondta, ez természetes, és az egész családja Polics Józsefre és csapatára húzza be az X-et. Aztán új fordulatot vett a beszélgetés, Lázár János ugyanis arra is emlékeztetett, hogy vasárnap európai parlamenti választás is lesz.

Ott pedig, ha kérhetem, Orbán Viktor listáját tessék támogatni. De már lehet, túl sokat kérek egyszerre

– tette hozzá a tárcavezető, mire a nő azt mondta:

ne bolondozzon már, ez az egyetlen normális társaság, a normális emberek ott vannak.

Mint arról már beszámoltunk, nagy mozgósításba kezdett a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

Borítókép: Lázár János (Fotó: Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.