Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Hódmezővásárhelynek elege van Márki-Zayból

A baloldali polgármester a kirekesztő, megbélyegző, erőszakos hangnemű politizálás híve.

2024. 06. 04. 22:33
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: képen: Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje Fotó: Máté Krisztián Forrás: RIPOST
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Márki-Zay Péter az elmúlt hat évben bebizonyította, hogy a kirekesztő, megbélyegző, erőszakos hangnemű politizálás híve, elég, ha csak a kampánytábláira gondolunk, amelyeken kizárólag negatív üzeneteket olvashatunk magunkkal és a többi ellenfelével kapcsolatban, hogy

szerinte drogosok, migránssimogatók és az ördög tudja, még mik vagyunk, meg hogy lopunk, csalunk, hazudunk, korruptak vagyunk

– fogalmazott Hódmezővásárhely kormánypárti polgármesterjelöltje, aki az önkormányzati választás kampányának utolsó hetében tartott utcafórumot. Grezsa István szerint a város mostani vezetője, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje az indulatokat korbácsolja, a szavazóit hergeli. Mindeközben, mint mondta,

arról, hogy mit tervez a város fejlődésével kapcsolatban, azt nemcsak az elmúlt hat évben nem lehetett hallani, hanem még a kampányban sem.

– A mi kampányunk az elmúlt 26 fórumon arról szólt, hogy milyen fejlesztési elképzeléseink vannak – emelte ki Grezsa István, aki járható, összetartó, erős, modern és zöld Vásárhelyt szeretne.

A Fidesz–KDNP jelöltje hangsúlyozta: szerinte Vásárhely változást akar, ezt mutatja az is, hogy a kampány elején sokan csak úgy biztatták, hogy erősebben szorították meg a kezét, ma viszont már nemcsak a fórumokon, hanem bármerre jár a városban,

egyre többen ki merik mondani, hogy Hódmezővásárhelyen változásra van szükség, mert az elmúlt hat évben támogató nélkül maradt a város, és ez nem tartható tovább.

– A változás automatikusan magával hozza a békét is, ami ma a legnagyobb hiánycikk a városban – mondta, kiemelve, azért is van szükség a változásra, mert Márki-Zay Péter nem tud kibújni a bőréből.

Az utcafórumon, melyről a Délmagyarország számolt be, Grezsa István mellett részt vett Szél István képviselőjelölt is, aki úgy fogalmazott, az a hangulat, ami a városban uralkodik, tarthatatlan. – Sokan szeretnék, ha a város újra nyugalmat kapna és a fejlődés útjára állhatna – mondta Szél István, aki a harmadik ciklusban vezeti polgármesterként Székkutast, a következő öt évben pedig szülővárosában, Hódmezővásárhelyen kívánja képviselőként segíteni a körzete lakóit. Hozzátette: 

megnyitná a csúcsi postát, a katolikus temető Jókai utcai szakaszán kőkerítés, járda és parkoló építését, a Szabadság téren hulladékszigetek létesítését ígérte, bevezetné a szelektív hulladékgyűjtést és véget vetne a patkányinváziónak.

Felújítaná a piaci mosdót és bővítené a kerékpártárolókat, és megoldaná a Teleki és a Bethlen utcák parkolási anomáliáit is.

 

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Ripost/Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.