Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Svájc

Holtan esett össze egy nő az utcán + videó

A nyírbátori rendőr mentette meg az életét.

2024. 06. 15. 17:14
Esztergom, 2023. szeptember 20.
Rendõrök és mentõk egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendõr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegetõ - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabadnapos rendőr mentette meg egy nő életét Nyírbátorban – írja a Metropol. A Tv2 hírműsora, a Tények beszámolója szerint az utcán sétáló, szolgálaton kívüli rendőr egy földön fekvő nőre figyelt fel. Rögtön odament hozzá, szólongatta, a nő azonban nem reagált.

Kiderült, hogy a segítségre szoruló nő nem lélegzik, és pulzusa sem volt, a rendőr ezért azonnal megkezdte az újraélesztést. Mire a mentők kiértek, a nő ismét magánál volt. A mentők a negyvenkét éves nőt végül stabil állapotban vitték kórházba.

Észleltem, hogy nem lélegzik, illetve nincs pulzusa. Ezt követően a 112-es segélyhívó számon segítséget kértem. A diszpécserrel való kommunikáció során a diszpécser utasított, hogy az újraélesztést kezdjem meg

– mondta az életmentő, aki büszke magára, ugyanis azért lett rendőr, hogy másokon segítsen.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.