Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Itt a bejelentés: Bayer Zsolték minden hazafit várnak a pénteki tüntetésre

Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja! – írja Bayer Zsolt.

2024. 06. 13. 16:04
Forrás: MTI/EPA/Olivier Hoslet Fotó: Olivier Hoslet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Európai Bizottság immár másodszor nyújtott be keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz. Az ok: Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodnak ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni” – írta mai felhívásában Bayer Zsolt. 

Lapunk publicistája a közösségi oldalán emlékeztetett:

Ezért az Európai Bíróság a mai napon napi 1 millió euró, vagyis közel napi 400 millió forint büntetésre ítélte hazánkat. Ez tűrhetetlen!

Bayer szerint ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja.

„Ezt az ítéletet nem vagyunk hajlandóak elfogadni! Kérek mindenkit, aki nem fogadja el ezt A tanú című filmből ismerős ítélkezést, június 14-én, pénteken 18 órára jöjjön el az EU budapesti képviseletéhez, és fejezzük ott ki együtt tiltakozásunkat és felháborodásunkat” – írta a felhívásban Bayer.

„Cím: Bp. II. kerület, Lövőház utca 35. (a Millenáris parknál). Várunk minden hazafit!” – jelezte a publicista. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.