Magyar Péter botránya: döntő bizonyítékok lehetnek a Dunából kihalászott telefonon

Kiderülhet, hogy szórakozott Magyar Péter, mi az igaz abból, amit állít.

2024. 06. 25. 11:24
Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Képernyőfotó)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindent eldöntő bizonyítékok lehetnek azon a telefonon, amelyet Magyar Péter dobott a Dunába, miután azt erőszakkal elvette annak tulajdonosától egy belvárosi szórakozóhelyen múlt hét csütörtökön. 

A Ripost információi szerint a készüléket hosszas keresés után búvárok találták meg nem messze attól a helytől, ahol a Lánchíd mellett a rakparton Magyar Péter a Dunába dobta. 

A készülék tárhelyén lévő felvételek bizonyítékul szolgálhatnak az eset tisztázásához. 

Ismert, a készüléket Magyar Péter azért vette el erőszakkal az egyik vendégtől, mert felvételeket készített a politikus botrányos viselkedéséről a népszerű belvárosi szórakozóhelyen. Odalépett hozzá, erőszakkal kicsavarta a kezéből és zsebre tette. 

Mint azt a Magyar Nemzet is megírta, Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke pár nappal EP-mandátuma átvétele előtt annyira botrányosan viselkedett egy elit klubban, hogy végül a biztonsági szolgálat vezette ki hajnal négy óra körül az „ötcsillagos” szórakozóhelyről, ahova a testőrei kíséretében érkezett. 

Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobták a buliból (Fotó: Képernyőfotó)

Több szemtanú egybehangzó állítása szerint Magyar nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át agresszívan, garázda módon viselkedett.

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Több incidens után aztán több nő férfipartnere számon kérte Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásait”.

A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket.

Magyar Péter péntek hajnali botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás.

A BRFK sajtóosztálya az esetről azt közölte, „a 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki”.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.