Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Megkéseltek egy buszsofőrt, miközben vezetett

A rendőrség tájékoztatása szerint egy csavarhúzóval támadták meg a vezetőt.

2024. 06. 15. 14:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) tájékoztatása szerint munkavégzés közben megkéseltek egy autóbuszvezetőt – írja a Világgazdaság. A SZAKSZ nem nevezi meg, hogy pontosan mikor történt a rendkívül durva atrocitás, de azt igen, hogy az eset Komárom-Esztergom vármegyében, járat közben következett be, amikor egy férfi lábon szúrta az autóbuszvezetőt.

A megtámadott és megszúrt buszsofőr már korábban is jelezte, hogy egy renitens személy a torka elvágásával is megfenyegette. „Most bekövetkezett az, amire az autóbuszvezető felhívta a telephelyvezető figyelmét, és kérte a segítségét, ugyan nem a torkát vágták el, de a combjába szúrt az a személy, aki folyamatosan fenyegette autóbuszvezető kollégánkat” – közölte a SZAKSZ.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság lapunk megkeresésére azt a tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban, hogy a Kisbéri Rendőrkapitányság

bántalmazással, felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy hetvenéves férfi ellen.

Az elkövető egy csillagfejű csavarhúzóval megsebesítette az autóbuszvezetőt, aki az elsődleges vizsgálatok szerint könnyű sérülést szenvedett.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.