Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Menczer Tamás: Egymillió békepártival találkozunk, hogy holnap győzzünk + videó

Egymillió békepártival találkozunk azért, hogy holnap győzzünk – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója Szentendrén, ahol Vitályos Eszter kormányszóvivővel készített közös kampányvideót.

2024. 06. 08. 12:11
Vitályos Eszter és Menczer Tamás
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez itt Szentendre az egymillió találkozás napján. Vitályos Eszter és a munkatársai itt a piacon jönnek össze időről időre, és innen mennek a szélrózsa minden irányába kopogtatni, beszélgetni – mondta Menczer Tamás, majd Vitályos Esztertől azt kérdezte, hogy mit mondanak az emberek Szentendrén.

– Óriási aktivitást tapasztaltunk az elmúlt napokban, az elmúlt hetekben. Én nagyon biztos vagyok abban, hogy óriási győzelmet fogunk holnap aratni, nemcsak az európai parlamenti választáson, hanem itt Szentendrén is. Nagyon lelkesek az emberek, és itt a helyi önkormányzatban mindenképpen változást szeretnének. És én arra biztatok mindenkit, hogy arra szavazzanak, aki a békét, a biztonságot és a nyugalmat garantálni tudja Magyarországon – válaszolt a kormányszóvivő.

– A tét tehát háború vagy béke. Ez az egymillió találkozás napja. Egymillió békepártival találkozunk azért, hogy holnap győzzünk. Hajrá, Szentendre, hajrá, Magyarország! – jelentette ki Menczer Tamás a videóban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.