Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Munkában az újraválasztott főpolgármester: tetoválószalonból jelentkezett Karácsony

Vajon magára varratja szerencseszámát, a 41-est?

2024. 06. 25. 8:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerkesztőség mai napja – szúrta ki a Mandiner Klein Jácint Nándor divatstylist posztját, aki egy egészen szürreális fotót osztott meg a közösségi oldalán. 

A képen egy fiatal lány a tetoválószéken guggolva pózol, bokája fölött a frissen készült Karácsony-tetkóval, mellette pedig maga Karácsony Gergely térdepel.

Ha pedig ez nem lenne elég, Karácsony Gergely újabban a Daddy Slim névre is hallgat, tudvalevő, hogy legnagyobb politikai teljesítménye az, hogy magas és vékony, habár legutóbbi képeit elnézve, ez utóbbi már nem annyira igaz rá.

Karácsony Gergely arról nem posztolt, hogy ő is csináltatott-e tetoválást a szalonban, de miután 41 szavazattal sikerült megnyernie a főpolgármester-választást, stílszerű lenne, ha ezt a számot varratná magára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.