Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán Viktor ma este a Hír TV-nek ad exkluzív interjút

A miniszterelnökkel készült interjút kövesse nálunk élőben este nyolc órától.

Forrás: Hír TV2024. 06. 08. 16:21
Budapest, 2024. június 8.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad a Hír TV stúdiójában Budapesten 2024. június 7-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Orbán Viktor a Hír TV Napi aktuális című műsorának ma esti különkiadásában arra emlékeztet, hogy a vasárnapi választás tétje: háború vagy béke. A miniszterelnökökkel készített interjú szombat este nyolc órától lesz látható, az ott elhangzottakat kövesse nálunk élőben!

– Azt mondta a német kancellár ezelőtt két évvel, hogy ők majd csak sisakokat küldenek, de halált okozó fegyverereket nem. Ahogy azt is mondták, hogy kell néhány szankció, de azok nem terjednek majd ki az energiaszektorra – emlékeztetett Orbán Viktor. Hozzátette: innen indultunk. 

Ma ott tartunk, hogy német tankok rohangálnak Ukrajna területén, német légvédelmi rendszereket szállítanak és a teljes európai gazdaságot levágták az egyébként olcsó és ésszerű ellátást biztosító orosz energiaszisztémáról

– mondta el a miniszterelnök azzal kapcsolatban, hogy két év alatt hova jutottak ezek az ígéretek.

A háború nem kényszer vagy sors vagy Isten csapása vagy elháríthatatlan átok, a háború emberi döntések következménye

– hangsúlyozta Orbán Viktor. Hozzátette: most is meg tudjuk mondani, egészen onnantól kezdve, hogy az orosz elnök parancsot adott Ukrajna megtámadására – ami egy emberi döntés volt –, hogyan következtek egymás után azok az emberi döntések, amik egyre jobban közelebb juttatnak minket a nyílt konfliktushoz.

A teljes beszélgetést kövesse nálunk élőben ma este nyolc órától.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.