Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Rakpartplázst ígért Karácsony, lett belőle aszfaltplázs

Szentkirályi Alexandra nem kér Karácsony autósellenes intézkedéséből.

2024. 06. 04. 21:59
Budapest, 2024. május 26.
Karácsony Gergely fõpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP fõpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a pesti alsó rakpart fejlesztésérõl a Jane Haining rakparton 2024. május 26-án.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Öt nap a választásig. Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/46” – jelezte ma esti bejegyzésében Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje. Emlékezetes, a kormánypárti jelölt már korábban megígérte, hogy a választásokig bemutatja Karácsony Gergely ötven betartatlan ígéretét, amelyeknek megvalósítására öt év nem volt elegendő az éppen regnáló városvezetőnek.

Karácsony egy újabb ígérete a 2019-es programjából így hangzott:

Rakpartplázs.

Tikkasztó aszfaltplázs az lett, és most örökre le is zárnák az autósok elől. Nem, köszi – utasította vissza Karácsony ötletét Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.