Szemereyné Pataki Klaudia: Kecskemét fejlődő pályán maradhat + videó

A kormánypártok jelöltje újrázni tudott az önkormányzati választásokon Kecskeméten, a polgármesterré választott Szemereyné Pataki Klaudia mögött a képviselő-testületben is többsége lesz a Fidesz–KDNP-nek. A politikus szerint a város így tovább fejlődhet, újabb ipari beruházások jöhetnek a településre.

2024. 06. 26. 9:49
Kecskemét, 2023. augusztus 2. Kossuth Lajos szobra Kecskeméten 2023. augusztus 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Óvodákat, bölcsődéket építünk és igyekszünk felzárkóztatni a várost az ipari fejlődéshez” – így beszélt a következő öt év feladatairól Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A kormánypártok jelöltje újrázni tudott június 9-én, több mint 10 százalékkal előzte meg az ellenzéki összefogás jelöltjét, és a Fidesz–KDNP többséget szerzett a közgyűlésben is. 

Szemereyné Pataki Klaudia a Magyar Nemzetnek most úgy fogalmazott: sikerült megvédeni Kecskemétet a baloldaltól, így a város fejlődő pályán maradhat. 

Hozzátette: 

a Mercedes óriásberuházást hajt végre Kecskeméten, ez pedig további munkahelyeket teremt.

A polgármester szerint a következő ciklus kihívása lesz, hogy ehhez alkalmazkodjon a város, ezért a következő időszakban fejlesztik a közlekedést, a szolgáltatásokat és az oktatási-nevelési intézményeket is. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.