Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Szentkirályi Alexandra: A főpolgármesternek a budapestieket kell szolgálni, nem pedig Gyurcsányékat

Hiába elégedett a Gyurcsány házaspár Karácsony Gergellyel, a budapestieknek más a véleményük.

2024. 06. 05. 10:24
Szentkirályi Alexandra Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tudjuk, hogy a Gyurcsány házaspár nagyon boldog Karácsonnyal, mivel mindent megtett a kedvükért, kifizette az embereiket, kampányol velük vidéken és vezeti a listájukat – közölte Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán megosztott videójában. A videóban felidézte Dobrev Klára mondatait, amelyekkel Karácsony Gergely mellett kampányolt a Partizán műsorban: – Karácsony Gergely jól csinálja, amit csinál. Az, amit Karácsony Gergely csinál, az jó, és az a városvezetés és az a politikai irány, amit ő képvisel, az jó irány.

A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje szerint viszont a budapestieknek más a véleményük, elegük van a csődből, a koszból, a közlekedési káoszból, a szemétből és az elhanyagoltságból.

– A főpolgármesternek a budapestieket kell szolgálni, nem pedig Gyurcsányékat. Június 9-én váltsuk le Karácsonyékat – biztatott Szentkirályi Alexandra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.