A komisz német összelopkodta magának az anyagokat, hogy abból építkezzen Zalában

A német férfi több helyről is szerzett be árut illegálisan az éjszaka folyamán.

2024. 07. 31. 12:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre július 26-án késő este, hogy Kehidakustányban, a Hunyadi János utcában lévő mezőgazdasági területen tetten értek egy férfit, aki zsaluköveket lopott el – írja a police.hu.

A rendőrség ki is vonult a helyszínre ahol a sértett elmondta az egyenruhásoknak, hogy az előző napokban arra lettek figyelmesek, hogy folyamatosan fogynak az építőelemek a telkéről.

A nyomozók kiderítették, hogy az elkövető aznap Nemesbükön, már ólálkodott egy másik ingatlannál is, ahonnan betonlapokat tulajdonított el. Az 58 éves német állampolgárnál tartott kutatás során a rendőrök az alapzatba építve megtalálták a korábban ellopott mederlapokat, szegélyköveket.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a férfit, majd lopás vétség elkövetése miatt kihallgatták.

A lopott anyagok, már beépítve a kertben (Forrás: police.hu)

Borítókép: A férfi a zsákmánnyal (Forrás: police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.