Budapest irányába is elesett az M7-es, teljes útzár van egy kigyulladt autó miatt

Újabb rossz hír a közlekedőknek.

Forrás: Katasztrófavédelem2024. 07. 31. 19:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes egészében ég egy gépkocsi az M7-es autópálya 120-as kilométerszelvényénél a leállósávban, Kőröshegy térségében, a Budapest felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem. 

A lángok a sztráda melletti bozótosra is átterjedtek

– áll a közleményben. A tájékoztatásba kitértek arra is, hogy a siófoki hivatásos tűzoltók megkezdték az oltási munkálatokat, amelynek idejére lezárták az autópálya érintett szakaszát.

 

Balesetek akadályozzák a forgalmat az M7-esen

Ahogy arról a Magyar Nemzet korábban beszámolt, az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Szabadbattyán térségében munkavégzés folyik, a 70-es kilométernél csak a belső sáv járható, torlódik a forgalom.

A torlódásban a 71-es kilométernél két személyautó ráfutásos balesetet szenvedett, a sérült járművek a belső sávban vesztegelnek, tovább nehezítve ezzel a közlekedést.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Békéscsaba HTP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.