Elesett az M1-es, teljes útzár van a sztrádán

Durva baleset történt, aki teheti, válasszon más útvonalat!

2024. 07. 26. 9:41
dugó, torlódás, baleset
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a nagyszentjánosi csomópont előtt baleset történt, emiatt a 99-es km-nél megállították a forgalmat, 5 kilomértert meghaladó a torlódás. Aki teheti válasszon más útvonalat utazásához!

Az Útinform szerint az M1 Budapest felé vezető oldalán, Tatabányánál aszfaltoznak a 66-os és a 60-as km között, ahol lezárták a külső és a leállósávot. Sávelhúzással, irányonként két-két sávon halad a forgalom.

Szintén az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 80-as km-nél munkavégzés folyik, sávzárásra és torlódásra kell számítani Komárom térségében is.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi-völgyhídon a 120-as és a 123-as km között karbantartási munkát végeznek, mindkét oldalon lezárták a belső sávot. Napközben torlódásokra lehet számítani.

A Balaton-felvidéken javában tart a hagyományos Művészetek völgye fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos- és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig. A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula–Halimba–Zalahaláp–Tapolca útvonalra terelik.
 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.