Elesett az M7-es, nagy dugók vannak a Hungaroring környékén is

Forgalmi és közlekedési információk vasárnap délután.

Forrás: Útinform2024. 07. 21. 16:19
dugó, torlódás, baleset
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokan haladnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán. Balatonvilágos és Székesfehérvár között szakaszos lassulásokra, torlódásokra és megnövekedett menetidőre kell számítani – közölte az Útinform.

Az M1-es autópályán Győr térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon baleset történt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint

öt autó ütközött össze a 126-os kilométerszelvénynél.

A 125-ös kilométernél a forgalmat megállították. A torlódás meghaladja a három kilométert. Aki teheti, a 119-es csomópontban térjen le az autópályáról, és kerüljön az 1-es főúton Győr felé.

Az M35-ös autópályán, Debrecen térségében a Berettyóújfalu felé vezető oldalon szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű. A 48-as kilométernél a forgalom egy sávon halad.

A 11-es főúton, Leányfalun két személyautó ütközött össze a 27-es kilométernél. A főutat teljes szélességében lezárták.

A 117-es főúton, Esztergom belterületén két személygépjármű összeütközött. A 7-es kilométernél a forgalom félpályán halad.

Pest vármegyében, a 3102-es jelű Cinkota–Zsámbok összekötő úton a 20-as kilométernél egy személygépjármű fának hajtott. A forgalom félpályán halad.

Nehezebb közlekedésre lehet számítani az M3-as autópályán Mogyoród környékén, ugyanis ezen a hétvégén rendezik a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. Erősebb járműmozgásra kell készülni az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton Kerepes környékén is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.