Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ezen és a következő hétvégén sem közlekedik az egyik forgalmas villamos

Pótlóbuszok járnak majd a vonalon.

2024. 07. 05. 14:39
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2020. október 12.
Karácsony Gergely főpolgármester a forgalomba álló négy új hosszú CAF-villamos bemutatóján a budafoki kocsiszínben 2020. október 12-én. Az alacsonypadlós, 56 méteres szerelvények az 1-es villamosvonalon közlekednek.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zajlik a villamosvágányok karbantartása a Villányi úton és az Alkotás utcában, emiatt július 14-ig a 17-es, az 56A és 61-es villamosok a megszokottól eltérő rend szerint közlekednek. A következő két hétvégén a 17-es villamos két szakaszon jár, az 56A pedig nem közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. Felidézték: az Alkotás utcában és a Villányi úton június 29-től,

szombattól a villamosközlekedés ideiglenesen szünetel. 

A 17-es villamos módosított útvonalon, a Krisztina körúton keresztül, a 61-es pedig rövidített útvonalon, a Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között közlekedik. 

A két villamos helyett 61-es jelzéssel pótlóbusz jár a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között.

A következő két hétvégén, július 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a 17-es villamos két szakaszon, a Bécsi út/Vörösvári út és a Széll Kálmán tér, illetve a Déli pályaudvar és a Savoya Park között, a Krisztina körúton keresztül közlekedik. 

Az 56A villamos nem jár, Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között a sűrűbben induló 61-es, míg Krisztinavárosban a 17-es villamos pótolja.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Máthé Zoltán)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.