Garázdaság gyanúja miatt folyik eljárás a szolnoki gyermekbántalmazó ellen, ám a férfi külföldön tartózkodik

A bántalmazó férfi jelenleg külföldön tartózkodik.

Forrás: MTI, Police.hu2024. 07. 19. 16:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán; a nyomozók kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét, a férfi jelenleg külföldön tartózkodik – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu honlapon.

A közlemény szerint a szolnoki kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetről videófelvétel készült, amely azonnal elterjedt az interneten.

 

Megkezdődik a nyomozás

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A nyomozók haladéktalanul megkezdték a körülmények tisztázását, elemezték a kamerafelvételeket és tanúkat hallgattak ki; kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét. Az orvosi látlelet és vélemény alapján a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során – írták a közleményben.

Mivel a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi jelenleg külföldön tartózkodik, gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor, azonban felvették vele a kapcsolatot és beidézte a hatóság. A rendőrség vizsgálja azt is, hogy más, vagy súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben.

Borítókép: A szolnoki kalandpark (Fotó: Új néplap/Mészáros János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.