Halálos baleset az M7-en: egy sávon megindították a forgalmat

Torlódásra kell számítani.

2024. 07. 25. 16:44
Akasztó, 2024. július 17.
Sérült gépjármûvek az 53-es számú fõúton Akasztó térségében, ahol egy kamion és egy tehergépkocsi összeütközött 2024. július 17-én. A balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek.
Fotó: MTI/Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy sávon megindult a forgalom csütörtök délután az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Balatonszárszónál, ahol egy korábbi baleset miatt volt útlezárás tudatta honlapján az Útinform. 

Kora délután a katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy az autópálya 124-es és 125-ös kilométere között egy kisteherautó kamionnak ütközött és a pótkocsija alá szorult. A műszaki mentést végző siófoki hivatásos tűzoltók kivontatták a kamion alól a járművet, amelybe beszorult egy ember, akit feszítővágóval szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek. 

Az interneten terjedő információk és fotók szerint a kisteherautó sofőrje nem élte túl az ütközést, a járművének vezetőfülkéje gyakorlatilag teljesen összeroncsolódott. 

Kép forrása: Internet

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.