Lángba borult egy negyedik emeleti lakás Székesfehérváron, egy fiatal lány csak az ablakon kiugorva tudott megmenekülni + videó

A lány súlyosan megsérült.

Forrás: Fejér vármegyei hírportál2024. 07. 28. 12:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz ütött ki egy társasház negyedik emeleti lakásán Székesfehérváron, a balesetnek súlyos sérültje is van – hívta fel a figyelmet a Fejér vármegyei hírportál (Feol.hu).

Fotó: Fejér Megyei Hírlap/S. Töttő Rita

Mint írták, az épületből tizenhat lakót menekítettek ki, a lángokat pedig a katasztrófavédelem munkatársai fékezték meg. Az oltásban 28 tűzoltó vett részt, nyolc gépjármű fecskendővel. Jelenleg a tűzvizsgálati helyszíni szemle zajlik, a kiégett lakásból az ingóságokat a téren helyezték el. 

Az eset kapcsán a város polgármestere, Cser-Palkovics András is megszólalt közösségi oldalán, ahol leszögezte: az önkormányzat minden lehetséges segítséget kész megadni a tűzben érintetteknek.

Fotó: Fejér Megyei Hírlap/S. Töttő Rita

A lakótelepiek a Feol.hu-nak elmondták: úgy tudják, egy fiatal lány a tűz elől menekülve ugrott ki a lakásból, de fára-bokorra esett. Az Országos Mentőszolgálat a hírportálnak megerősítette: a helyszínről egy fiatal nőt szállítottak súlyos sérülésekkel kórházba.

Borítókép: Helyszíni fotó a kiégett székesfehérvári lakásról (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/S. Töttő Rita)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.