Levágta a nyomkövetőt a lábáról, majd bujkált a rendőrök elől, de így is elkapták

Heteken keresztül bujkált a rendőrség elől az 55 éves férfi.

2024. 07. 15. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győri Törvényszék lopás, valamint a Fővárosi Törvényszék fegyveresen elkövetett rablás bűncselekmények miatt szabadságában korlátozott egy győri lakost, aki azonban önkényesen megszegte a végzés szabályait – közölte a police.hu.

A nyomozás adatai alapján K. Cs. május 20-án a vele szemben elrendelt bűnügyi felügyelet során testére felhelyezett nyomkövető eszközt eltávolította, majd a hatóság elől menekülve ismeretlen helyre távozott. Ellene a Győri Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntette miatt indított eljárást.

A rendőrség július 12-én 11 óra körül Győrben elfogta a körözött férfit, majd előállítását követően a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték, hogy a korábban kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését megkezdje.

Borítókép: A férfi (Forrás: police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.