Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Magyar Péter randalírozását még a hívei is elítélték + videó

Június végén egy fővárosi elit szórakozóhelyen bukkant fel a Tisza Párt alelnöke, ahol – a beszámolók szerint – erősen ittas állapotban nőket zaklatott, több személlyel is összetűzésbe keveredett, dulakodott, majd elvette egy jelen lévő telefonját, amit később a Dunába dobott.

2024. 07. 04. 10:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dulakodás, erőszakos fellépés és erősen ittas állapot – szemtanúk beszámolója és sajtóhírek szerint ezek jellemezték Magyar Péter legutóbbi estéjét az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen. A Tisza Párt alelnöke a felvételek tanúsága szerint részegen, fiatal lányok lába között csúszott a földön. Beszámolók szerint Magyar Péter dulakodásba is keveredett a helyen, ezért onnan végül biztonsági őrök vezették ki. 

Fotó: Képernyőkép

Az eddig napvilágot látott információk alapján megütött egy férfit, aki őt kamerázta, elvette a mobiltelefonját, és a Dunába hajította a készüléket.  Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészséghez indíthat nyomozást azután, ha az Európai Parlament felfüggeszti az ellenzéki politikus mentelmi jogát.

Az eset után Magyar Pétert saját közösségi oldalán több követője is erős kritikákkal illette. 

Volt aki azt írta: „szakemberhez kellene fordulnia, hogy kezelni tudja az indulatait.” 

Borítókép: Magyar Péter (Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.