Megérkeztek a helyszíni fotók a ráfutásos balesetről, amelyben három ember halt meg az M3-ason

Nem tartottak megfelelő követési távolságot.

Forrás: MTI2024. 07. 30. 17:09
Mezõkövesd, 2024. július 30. Rendõrök helyszínelnek egy összeroncsolódott személygépkocsinál, miután az autó az M3-ason Mezõkövesd és Mezõkeresztes között nem tartott megfelelõ követési távolságot, és az elõtte haladó jármûnek nekiütközött, majd az árokba sodródott 2024. július 30-án. A gépkocsiban utazó három ember a helyszínen meghalt. Fotó: MTI/Vajda János
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymásba rohant két személyautó vasárnap kora reggel az M3-as autópálya 138-as kilométerénél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem. A helyszíni fotók nemrég érkeztek meg. 

Fotó: Vajda János

A Mezőkeresztes térségében történt balesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek az egyik járműből egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki.

Fotó: Vajda János

A rendőrségi helyszínelés idejére az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták – írták a közleményben. A gépkocsiban utazó három ember a helyszínen meghalt.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.