Ördög Nóra nem szívesen gondol az RTL-re, jelenlegi helyén megbecsülik

Ördög Nóra szerint egyetlen bűne a várandóssága volt.

Forrás: Origo2024. 07. 22. 7:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ördög Nóra tizenhárom évig dolgozott az RTL Klubnál, sok jó emléke azonban nincs, a mai napig rossz érzéssel gondol az RTL-re, nem teljesen zökkenőmentes átigazolására a TV2-höz – írta az Origo.

„Ez egy nagyon érzékeny időszak volt, mert én akkor már nagyon-nagyon terhes voltam a kisfiammal. Ő ugye augusztus elején született, és ez az egész botrány júliusban csúcsosodott ki. Nyolc hónapos voltam, amikor beballagtam felmondani. Nagyon sok álmatlan éjszaka, sok idegeskedés, tényleg azt éreztem, hogy most csuklóból le kell vágnom a karomat ahhoz, hogy ezt a döntést meg tudjam hozni” – mondta Ördög Nóra még a pünkösdi Sopronfesten Kadarkai Endrének, aki most tette közzé a beszélgetést a YouTube-on – szúrta ki a lap.

Egyetlen bűne a várandósság volt 

Ördög Nóra elmondta, csakis azokra a barátaira tud jó érzéssel gondolni, akikkel ott együtt dolgozott, és akik közül azóta már nagyon sokan a kollégái a TV2-nél.

De azért ott maradt egy csomó feldolgozatlan trauma, amit én dédelgettem magamban… Könnyebb volt drasztikus döntéssel egy új helyen, tiszta lappal indulni…

– mondta Kadarkai Endrének a sikeres műsorvezető. 

– Megbecsültség, férfiakkal való bánásmód kontra a velem szembeni bánásmód, az érdektelenség… Az én bűnöm az volt, hogy elmentem szülni egy gyereket, és ugyanannyi időt töltöttem távol, mint azok a férfi kollégák, akik akkor éppen nem vezettek műsort. De az én esetemben ez azt jelentette, hogy elküldtek gyesre, vagyis az ekhós fizetés miatt a normál fizetés helyett 50 ezer forintot kaptam volna havonta, egyszerűen nem éreztem igazságosnak azokkal a férfi kollégákkal szemben, akik mind ez idő alatt megkapták a teljes fizetésüket. A főnökök ezt nem akarták meghallani, csukott fülekre talált, és ez nekem rosszul esett” – folytatta Ördög Nóra.

Az RTL-ben általában az volt az érzésem, hogy érezd megtiszteltetésnek, hogy nálunk dolgozhatsz, közben jött egy nagyon kontrasztos »mi nagyon megtisztelve éreznénk magunkat, ha nálunk dolgoznál« megkeresés, és akkor azt éreztem, inkább azt választom. Nagyon jó döntés volt!

– foglalta össze a lap Ördög Nóra visszaemlékezését.

Borítókép: Ördög Nóra televíziós műsorvezető (Forrás: Bors/Mediaworks)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.