Találkozhat a szolnoki karatemester a bántalmazott tanítványával

Az anyuka szerint nem igaz, hogy a bántalmazó bocsánatot kért volna kisfiától.

Forrás: Tv2 Tények2024. 07. 22. 7:21
Fotó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videója
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szolnoki Kalandparkban gyermekkel erőszakoskodó férfi azt kérte az anyától, hogy találkozhasson a bántalmazott kisfiúval. A gyermek édesanyja hajlik a találkozásra, mert azt szeretné, ha a fia nem saját magát hibáztatná a történtekért – derült ki a Tv2 Tények című műsorából.

A férfi még nem kért bocsánatot

A műsorban ugyanakkor az is elhangzott, hogy „abszurd állítás”, miszerint az erőszakoskodó férfi a tenyerén hordozta volna a gyereket a támadás után – árulta el az édesanya az agresszív edző kijelentésére. Szerinte az sem igaz, hogy a férfi bocsánatot kért. 

Az anyuka arról is beszélt, hogy fiát lelkileg megviselte a támadás, de mindent megtesznek, hogy hamar elfelejtse, sokan összefogtak érte

– vasárnap például motoros felvonulással lepték meg a gyermeket, amelyról ide kattintva érhető el lapunk beszámolója.

Borítókép: Felvétel a Szolnoki Kalandparkban történt incidensről (Forrás: Képernyőkép/Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videója)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.