Tizenéves lányok kedvelt célpontja a szórakozóhely, ahol Magyar Péter botrányt okozott

A Ripost a helyszínen járt.

Forrás: Ripost2024. 07. 08. 12:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ripost munkatársai elmentek abba a budapesti, belvárosi szórakozóhelyre, ahol június 26-án hajnalban Magyar Péter botrányt okozott – olvasható a lap weboldalán.

Emlékezetes, többek között garázdaság miatt folyik nyomozás a nagy közérdeklődést kiváltó ügyben. Videófelvételek bizonyítják, hogy a politikust kihívóan agresszív viselkedése miatt biztonsági őrök kidobták az Ötkert nevű, sokak által tinidiszkónak nevezett helyről.

A hivatalos rendőrségi közlemény szerint Magyar Péter ügyében többek között garázdaság bűncselekménye miatt folyik a nyomozás. A bűntető törvénykönyv szerint garázdaságot az követ el, aki:

kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Több szemtanú állítja, hogy az ittas, saját Facebook-bejegyzése szerint is „jó néhány italt” elfogyasztó Magyar Péter négykézláb csúszott-mászott a földön, letérdelt, leguggolt és fejét odaszorította a táncoló lányok „derekához” – idézte fel a Ripost.

A lap megszólaltatott szemtanúkat, köztük 

egy édesapát, aki szóvá tette Magyar Péternek a botrányos viselkedést, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelen lévő, 18. életévüket még be nem töltő lányokra.

A Ripost helyszínen készült videóján jól látszik, miért nevezik tinidiszkónak a helyet. A felvétel ide kattintva megtekinthető.

Fotó: Ripost

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.