„Senki sem tűrné el azt, ahogyan Magyar Péter a szórakozóhelyen viselkedett” a megkérdezett emberek szerint + videó

A Ripost munkatársai megkérdezték az utca emberét, hogy mit szólnának ahhoz, ha valaki ugyanúgy viselkedne velük, mint ahogy azt Magyar Péter tette nemrég a diszkóbotránya során: megütné őket és a telefonjukat kitépve a kezükből ellopná azt, majd a Dunába hajítaná. A válaszok egybehangzóak voltak.

2024. 07. 08. 8:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ripost munkatársai arról kérdeztek meg járókelőket, hogy mi a véleményük Magyar Péter legutóbbi botrányáról, mit tettek volna abban a helyzetben, és mindezek után alkalmasnak találják-e a politikust arra, hogy a hazai közélet szereplője legyen.

Többen leszögezték, hogy azt, amit Magyar Péter művelt, egy átlagembertől sem lehetne eltűrni, egy politikustól pedig végképp elfogadhatatlan viselkedés, szerintük az, amiről a szemtanúk beszámolnak, „nagyon proli” magatartás. A megkérdezettek mindegyike le volt döbbenve a politikus agresszivitásától, volt, aki nem kertelt és elmondta, ha ő került volna ilyen szituációba, „visszakézből szájon vágja”. 

Arra a kérdésre, mit szól hozzá, hogy Magyar Péter elvette és elhajította az egyik bulizó telefonját, többen is úgy vélekedtek, hogy valószínűleg kompromittáló képek és videók készültek a politikusról, ezért megpróbált megszabadulni a bizonyítéktól. 

Arra a kérdésre, hogy mindezek után alkalmasnak találják-e Magyar Pétert arra, hogy egy egész országot képviseljen, szintén megegyeztek a válaszok: minden megkérdezett elutasította, hogy egy ilyen ember képviselje a magyarokat. 

Amint arról lapunk korábban beszámolt, Magyar Péter egy budapesti szórakozóhelyen vállalhatatlanul viselkedett és botrányt okozott júniusban. Szemtanúk szerint a baloldali politikus megütött egy embert és elvette a telefonját, mert a buliban jelen lévő személy a kamerájával felvette a pár hónap alatt országos ismertségre szert tevő ellenzéki pártvezért. Mások azt is látták, hogy később az eltulajdonított telefont a Dunába hajította.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.