Új csúcstechnológiás gép érkezett a Semmelweis Egyetemre

Az egyetem hallgatói a legkorszerűbb technológia bevonásával tanulhatnak.

2024. 07. 22. 19:01
Csúcstechnológiával erősít a Semmelweis Egyetem
Forrás: Facebook/Hankó Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csúcstechnológiával erősít a Semmelweis Egyetem – hívta fel a figyelmet Hankó Balázs a közösségi oldalán. A kultúráért és innovációért felelős miniszter és dr. Szabó Attila, az egyetem rektorhelyettese közösen adták át az új eszközt.

Komissiózó robotot adtunk át dr. Szabó Attila rektorhelyettes úrral Magyarország legnagyobb gyógyszertára, a Semmelweis Egyetem gyógyszertára részére

– írja Hankó Balázs

A patikarobot nagymértékben megkönnyíti a patikusok rutinfeladatit, így ők többet tudnak foglalkozni a betegekkel. Emellett az egyetem hallgatói a legkorszerűbb technológia bevonásával tanulhatnak – jelezte a miniszter.

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ legjobb felsőoktatási intézményei közt számontartott Semmelweis Egyetemen az oktatás, a kutatás és a betegellátás egységben, a legmagasabb szinten valósul meg

– hangsúlyozta Hankó Balázs.

Borítókép: Hankó Balázs (Forrás: Facebook/Hankó Balázs) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.