Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről + videó

A Tényeknek adott exkluzív interjút a nő, akivel Magyar Péter szintén erőszakoskodott.

Forrás: Tv22024. 07. 09. 19:44
Magyar Péter a társkeresőn Forrás: Tv2
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár nappal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. A Tv2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– idézte fel a Tényeknek a történteket az érezhetően még most is megrendült nő.

A magát Laurának nevező áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott. A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át.

Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. Luxuséletet kínálva, például jachtozós képekkel kábította a gyanútlan hölgyeket.

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját

– emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúban azt is elárulta, hogy a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival. Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan próbálta kényszeríteni, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

A Ripostnak a napokban nyilatkozott egy édesapa, aki fiatalkorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor Magyar Péter is. A lapnak nyilatkozó férfi szerint Magyar Péter perverz és obszcén ajánlatokat tett a lányának és barátnőinek is. Az édesapa szerint Magyar a következőket mondta az egyik fiatalkorú lánynak:

Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.

Borítókép: Magyar Péter a társkeresőn (Forrás: Tv2)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.