Magyar Péter háborúpárti politikussal egyeztetett

A Tisza Párt alelnöke „baráti egyeztetésről” írt Facebook-oldalán.

Forrás: Mandiner2024. 07. 09. 20:06
MAGYAR Péter
Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke. Fotó: Hegedüs Róbert Forrás: MTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háborúpárti politikussal egyeztetett Magyar Péter – szúrta ki a Mandiner. „Egy gyors, baráti egyeztetés Ivan Korcok volt szlovák külügyminiszterrel, köztársasági elnökjelölttel” – írta közösségi oldalán a Tisza Párt alelnöke.

Ivan Korcok a tavalyi  Globsec-találkozón arról beszélt egy újságírónak, hogy hiába gyengül a népakarat Ukrajna támogatásával kapcsolatban, Szlovákia mindenáron folytatja a megkezdett utat. A politikus úgy fogalmazott,

függetlenül ettől az irányvesztett közvéleménytől – ők elvesztették egy kicsit az iránytűjüket –, nincs változás a kormány álláspontjában, ami által – azt gondolom – most megmutatjuk, hogy a közhangulat változása ellenére, […] stabilak vagyunk (a támogatás terén), és ez bizonyíték a politikai vezetésre.

Borítókép: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.