A hatóság is reagált a büntetőfékező budapesti rendőrre

Az ORFK szerint ilyet senki, semmilyen közlekedési szituációban nem alkalmazhat.

Forrás: police.hu2024. 08. 12. 21:41
Budapest, 2024. június 29.
Rendõrautó közlekedik a Blaha Lujza tér környékén.
MTVA/Lapis Renáta
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
illusztráció Fotó: MTVA/Lapis Renáta
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Büntetőfékező rendőrt kaptak lencsevégre Budapesten, az M1/M7 autópálya bevezetőjén – számolt be a Magyar Nemzet. A rendőr a nagy visszhangot kiváltó manővert egy záróvonallal szegélyezett szakaszon csinálta, miközben nem használt sem megkülönböztető jelzést, sem bármilyen hangjelzést. Az eset alatt az autóban egyedül ült, társa nem volt.

Az interneten terjed egy felvétel, amely szerint az M1–M7-es autópálya bevezető szakaszán egy rendőrautó büntetőfékezéssel megállásra kényszerített egy személyautót. Mélyen elítéljük az ilyen magatartást, amelyet senki, semmilyen közlekedési szituációban nem alkalmazhat.

– írja az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Majd jelezték: az esettel kapcsolatban a szükséges intézkedéseket megtették.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Lapis Renáta)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.