A mai napra még több riasztást adtak ki, de aki jövő hétre vette ki a szabadságát, örülhet

Ma még viharos szél, zápor, zivatar is előfordulhat, de jövő héten kellemes nyári napok következnek

2024. 08. 04. 7:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy vékonyodóban, szakadozóban lévő frontális felhőzet vonul kelet felé, emellett erőteljes gomolyfelhő-képződés zavarja majd a napsütést. Hazánk nyugati felén kell elszórtan záporra, zivatarra számítani. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül, a zivatarokat erős, esetleg viharos széllökés is kísérheti – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi időjárás-előrejelzéséből. A tájékoztatás szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 26 és 31 fok között alakul, a tartósabban felhős, csapadékos tájakon ennél hűvösebb is lehet. Késő estére 17 és 23 fok közé hűl le a levegő.

időjárás, heti, előrejelzés
Fotó: Met.hu

Bár hazánk egy részén még hétfőn is záporokra számíthatunk, a hét további napjain napos időre van kilátás. A hét közepéig valamelyest csökken a hőmérséklet, majd ismét melegedésre számíthatunk. A hajnali órákban azonban továbbra is frissítő értékek lesznek jellemzőek, így éjszaka nyugodtan szellőztethetünk. Összességében kellemes nyári idő várható a jövő héten. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás:Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.