Véres dráma: ámokfutó nő késelt meg négy embert Mosonmagyaróváron

A TEK nagy erőkkel vonult ki a nyugat-dunánrúli városba, a hatóság őrizetbe vette a Fő utcai dohányboltban elfogott fiatal elkövetőt.

Forrás: Kisalföld2024. 08. 24. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 20 éves nő a szüleit szúrta meg Mosonmagyaróváron, ipartelepi otthonukban, az anyát és az apát tíznél is többször érte késszúrás – tudta meg a Kisalföld. A nő anyját és apját mentőhelikopterekkel szállították kórházba, egyelőre nem megerősített információk szerint mindketten kritikus állapotban vannak.

Miután megsebesítette az otthonlévőket, elhagyta a helyszínt, és a mosonmagyaróvári belváros felé vette az irányt. 

A Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, ami előtt egy másik embert késelt meg. 

Ezt követően bement a boltba, ahol úgy tudjuk, hogy fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és a fiatal ámokfutó nőre zárta az ajtót. Nemsokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett a TEK öt autónyi egységgel.

A hatóságok akcióját nagy tömeg követte. Az utat teljes szélességében lezárták. 

A Kisalföld információi szerint az a fiatal, húszéves nő követhette el a késeléseket, aki augusztus 10-én 20.23-kor tűnt el mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye eddig ismeretlen volt és a rendőrség kereste.

A rendőrség közleményt adott ki a késelésről. Eszerint a rendőrségre augusztus 24-én 15 órakor bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba szállították, a tettest pedig a rendőrök a TEK műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

 

Borítókép: Mosonmagyaróváron a Fő utcán kivonult a helyszínre a rendőrség és a TEK (Fotó: Kisalföld/Kerekes István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.