Brutálisan agyonvertek egy szegedi hajléktalant

Másik két sorstársukat is súlyosan bántalmazták a hajléktalan vádlottak.

2024. 08. 29. 10:34
Egy száz centiméter hosszú vascsővel támadt a férfi.
Fotó: Somogy Vármegyei Ügyészség
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emeltek négy szegedi hajléktalan ellen, akik tavaly májusban olyan kegyetlen módon bántalmazták három sorstársát, hogy egyikük életét vesztette – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője közleményben az MTI-t.

Saághy Flóra azt írta, a letartóztatásban lévő két férfival és két nővel mint többszörös visszaesőkkel szemben, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete, valamint szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése minősített esete miatt emeltek vádat.

A vádirat szerint a négy hajléktalan tavaly május 27-én, közös italozásuk során elhatározták, hogy mondvacsinált sérelmeik miatt megleckéztetik haragosaikat. A két férfi és két nő a késő délutáni órákban felkereste egy erdős területen lakó két ismerősét. 

Először megverték, majd az eldurvuló támadás során késsel többször megszúrták őket.

Egyiküket egy kutyalánccal kikötözve, szexuálisan is kíméletlenül bántalmazták. Ugyanezen a napon, a kora esti órákban a négy vádlott átment a harmadik férfihoz, akire szintén rátámadtak. Őt brutálisan, egy vasrúddal verték össze, majd otthagyták. A sértett rövid idő alatt belehalt sérüléseibe.

Borítókép: Illusztáció (Forrás: Somogy Vármegyei Ügyészség)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.