Minden eddiginél nagyobb és látványosabb tűzijátékot láthattunk idén + galéria

A műsort különleges, kétrészes drónshow, valamint fény- és lézershow egészítette ki.

2024. 08. 20. 22:06
LAB_1254
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzijáték, igaz az időjárási viszonyok miatt egy órával később, de idén is elvarázsolta a közönséget a Margitszigettől egészen a Petőfi hídig. Idei különlegesség, hogy az eddigi 4,3 kilométer helyett több mint öt kilométer hosszan elnyúlt a tűz és a fények művészi produkciója, emellett csodálatos fényfestésben gyönyörködhettek a látogatók a Parlament Duna felőli és déli oldalán, valamint a Lánchíd teljes felületén. A műsort különleges, kétrészes drónshow, melyben ezerháromszáz drón összehangolt repülése volt látható, valamint fény- és lézershow egészítette ki.

Fotó: Csudai Sándor

Óriási tömeg csodálta a Duna felett játszódó történetet elképesztően modern fénytechnikai elemek, vetítések és kiváló hangzásvilág kíséretében. Az összművészeti produkció végén a Himnuszt együtt énekelték az emberek, sokan egymás kezét fogva, rengetegen videózva, fotózva álltak az esemény előtt.

A Duna TV élőben közvetítette az eseményt.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.