Két dologgal is meggyanúsították a szolnoki kalandparkban a gyermeket felrúgó karateedzőt

A többi sértett ellen elkövetett tetteit a rendőrség külön nyomozásban vizsgálja.

Forrás: MTI2024. 08. 16. 11:55
Fotó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videója
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség befejezte a szolnoki kalandparkban történt bűncselekmények vizsgálatát, és vádemelési javaslatot lett a Szolnoki Járási Ügyészség felé – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Magyar Nemzet már több alkalommal beszámolt a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazási ügyről, amikor egy karateedző könyörtelenül felrúgott egy kisfiút. A kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután munkatársaik a kamerafelvételek visszanézése közben észrevették a július 11-én délelőtt történt bántalmazást.

A Szolnoki Rendőrkapitányság az üggyel kapcsolatban nyomozást rendelt el, és július 29-én kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki A. Tibor, 56 éves nagykátai lakost. A férfit augusztus 13-án a nyomozók folytatólagosan kihallgatták, és 

a korábban közölt, kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetése mellett – az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján – súlyos testi sértés kísérletével is meggyanúsították.

A nyomozó hatóság az eljárási cselekményeket befejezte, és pénteken a nyomozás befejezésére tett előterjesztést – vádemelési javaslat mellett – a Szolnoki Járási Ügyészség felé. Azt, hogy a gyanúsított a vádemelési javaslattal érintett bűncselekményeken kívül további sértettek ellen követett-e el bűncselekményt, a rendőrség külön nyomozásban vizsgálja.

Borítókép: Az esetről készült felvétel (Forrás: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videója)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.