Kitört az idősotthonban a balhé, miután elszabadultak az indulatok

Valamiben nagyon nem értett egyet az idős férfi és a nő.

Forrás: Ügyészség2024. 08. 30. 14:34
a támadás helyszíne Fotó: Magyarország Ügyészsége
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos testi sértés minősített esete miatt vádat emelt a Bajai Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki egy idősotthonban szóváltást követően fellökte a lakótársát.

A vád szerint egy Baja környéki idősotthonban élő férfi március 9-én délután szóváltásba keveredett az egyik lakótársával. Emiatt a vádlott az udvaron hátulról fellökte a 84 éves asszonyt, aki súlyos sérülést szenvedett.

Az ügyészség a férfit a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja és végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A vádlott bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.