Kórházba került Pankotai Lili

Az aktivista a műtétje után is tüntetésre buzdított.

2024. 08. 30. 17:48
Pankotai Lili a kórházi ágyon
Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Vigyázzatok rám, hogy vigyázhassak rátok! – írta új bejegyzésében Pankotai Lili, aki közölte, hogy kórházba került. A Mandiner beszámolója szerint a diáklány közölte: sikeres műtéten esett át, és hálás az orvosoknak.

– Köszönöm a rengeteg halálomat kívánó üzenetet is, amelyek nagyon szép kórképet adnak a mai magyar társadalomról, amivel mindig jó tisztában lenni, hogy lássuk, mennyi dolgunk is van még – jegyezte meg posztjában. Az aktivista részletes beszámolót és véleményt fog írni a kórházban szerzett tapasztalatairól.

Szegényebb lettem egy szervvel, gazdagabb négy lyukkal a hasamon, így megfogyva bár, de törve nem, megyek tovább, és készülök a szeptember 20-i budapesti demonstrációra, ami 17:00-tól fog kezdődni a Blaha Lujza téren, ahol beszédet fogok mondani, és ahol velem is találkozhattok majd

– zárta bejegyzését Pankotai.

Borítókép: Pankotai Lili (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.