Ma újabb milliomosa lett Magyarországnak, de kicsit azért bánkódhat

Egy szerencsés lottózó közel hetvenmillió forintot nyert.

Forrás: MTI2024. 08. 21. 22:37
Budapest, 2020. január 3.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma ismét elvitték a skandináv lottót: egy szerencsés nyertesnek telitalálata volt a 34. heti nyerőszámok kihúzása után. Bár ezen a héten csak egy ember találta el mind a hét számot, 43 másik szerencsés hat szám eltalálásával több százezer forintot nyert.

A nyerő számok a gépi sorsoláson: 1, 12, 13, 15, 23, 32, 34.

A nyerőszámok a kézi sorsoláson: 3, 4, 5, 6, 16, 19, 25.

Az egy darab nyertes több mint 66 millió forintot vihetett haza a gépi számsorsolás után.

Az a 43 személy, akinek a szelvényén hat találatot lehet számolni, azok mintegy 334 ezer forintot nyertek. Öttalálatos szelvényből valamivel több mint kétezer darab van és a nyereményük közel hétezer forint. A közel 30 ezer négytalálatos játékos pedig 2500 forintot nyert.

A mostani egyébként zsinórban a harmadik hét, amikor van telitalálat a skandináv lottón, a három szerencsés közül az járt a legjobban, aki két héttel ezelőtt nyert, ő még majd 300 millió forintot vihetett haza a halmozódó nyeremények miatt. Múlt héten valaki 71 millió forintot nyert. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.