Magyar Péter megint bulizott, a pólóját is ledobta a kétes hátterű luxushajón

Magyar Péter nem akármilyen társaságban múlatta az időt.

Forrás: Ripost2024. 08. 22. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján, Michelin-csillagos séf társaságában, félmeztelenül borozva eresztette ki a gőzt – írta a Ripost.

Egyik cigarettát a másik után gyújtotta a Tisza Párt elnöke (Fotó: Ripost)

A bulizást TikTokon, élőben közvetítő Magyar Péter segítségére volt a Michelin-csillagos Tóth Pál is, aki segített kenyeret dagasztani a baloldal új „messiásának”. Mindez egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján történt. A Ripost fotósai a közelből nézték végig, ahogy miután Magyar és segítője végzett a kenyérdagasztással, kamerán kívül azonnal borozni kezd, majd egyik cigarettát gyújtotta a másik után – számoltak a történtekről a lap munkatársai.

Magyar Péter egyébként már az élő TikTok-videója közben is panaszkodott, hogy nem ihat alkoholt, ugyanis akkor a „letiltanák” a felvételt a felületről. A társaság kellős közepén levetkőzve mutatta meg magát a Duna-parton nézelődőknek is. A boros pohár persze végig kézben volt – írta a lap.

Fotó: Ripost

 

És persze itt is megtalálható a kapocs a Tisza Párt és a csaló cég között

A hajó, amin a Tisza Párt elnöke bulizott, egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona. A cég több másik vállalattal összejátszva a BKV dunai hajóstenderét próbálta meg korrupt módon, kamu versenytársak beiktatásával megnyerni, ami miatt a GVH sokmilliós bírságot szabott ki. Mindemellett a cég vezető munkatársa nem más, mint Ordas Eszter, aki korábban az egyik megbüntetett kartell-cég tulajdonosa is volt, Magyar Péter fővárosi listáján pedig megkapta a második helyet. 

Ordas látszólag nem volt hálátlan ezért a gesztusért, hiszen augusztus 20-án egy luxushajót bocsátott a „kenyeret dagasztó” Magyar Péter rendelkezésére

– mutatott rá a lap.

Érdekesség, hogy Magyar Péter társasága még a baloldalon is kicsapta a biztosítékot: korábban Karácsony Gergely is hangot emelt a kétes alakok ellen. A főpolgármester egy korábbi Facebook-bejegyzésében azt írta: 

Egészen megdöbbentő, hogy kiket akarnak a Fővárosi Közgyűlésbe küldeni a magukat ellenzékieknek mondó politikusok: korrupció és kartellezés gyanújába keveredett cégek lobbistáit

– idézte fel a Ripost.

Borítókép: Magyar Péter luxushajón bulizik (Fotó: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.