Megszólalt a rendőrség a fegyveresről, aki a Parlament előtt őrjöngött szerda reggel

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak.

Forrás: Magyar Nemzet2024. 08. 28. 14:50
Budapest, 2021. augusztus 14.
A Nemzeti Összetartozás Emlékhelye a Kossuth tér és az Alkotmány utca találkozásánál. A Zimay Balázs és Mohácsi Sándor tervezte száz méter hosszú, a tér felõl lejtõ, négy méter széles sétány két oldalfalára a történelmi Magyar Királyság 1913. évi összeírás szerinti 12 485 településének nevét vésték fel. A térépítészeti kompozíció Trianon 100. évfordulójára készült. Háttérben az Országház.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
illusztráció Fotó: MTVA/Róka László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fegyverrel hadonászott egy férfi szerda reggel a Kossuth téren a Parlament környékén. A Magyar Nemzet megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy reggel 8.13-kor érkezett hozzájuk a bejelentés, amely szerint valaki pisztollyal hadonászik a helyszínen. 

Az ott tartózkodó rendőrök elfogták a férfit, akinél egy gázpisztoly volt. Lövés nem dördült, sérülés nem történt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indít eljárást. A férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van

– részletezték az esetet. Korábban a Tények híradása alapján a Magyar Nemzet is beszámolt az értesülésről.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.