Úgy beledurrant a villamosba egy autó, hogy kisiklatta

Helyszíni képek a cikkben.

2024. 08. 10. 10:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Villamosnak ütközött egy személyautó szombaton hajnalban, fél 6 körül Miskolcon, a Kiss tábornok utca és a Lorántffy utca kereszteződésében – írta meg a Boon.hu.

A helyszíni információk szerint a Lorántffy utcán érkező autó nagy sebességgel csapódott neki a szerelvénynek. 

A villamos úgy siklott ki, hagy majdnem keresztbe fordult az úton és teljesen lezárta az út belváros felől Diósgyőr felé vezető sávjait. 

A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült. Mentő érkezett a helyszínre.

A brutális baleset Fotó: Vajda János

Az Újgyőri főtér és Felső-Majláth végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek. Nem jár a Pereces felé közlekedő 6-os autóbusz. A belváros felől érkező gépjárműforgalmat elterelik a rendőrök. Janasóczky Attilától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől azt tudta meg a Boon, hogy a kereszteződésben nem működött a jelzőlámpa. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

Borítókép: Helyszíni kép (Forrás: Boon.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.